Tuesday, 7 May 2013

Ketika Bosan

ASSALAMUALAIKUM...


hai2... dh 2 ari aku terperuk dlam rumah ni...Sgt la bosan bla xkuar..
Sapa suruh x kuar kn??haha.. act aku malas kuar sorang2 ni.. tggu kawan yg ajak kuar..
Tapi hampa.. xda sapa pn yg msg.. huhu..

So, aku pn mengisi masa lapang aku yg bosan ni dgn mcam2 aktiviti...
x da faedah lgsung... juz suka2 untuk hlangkan boring ni..


Aku tgk movie ni.. 
Aku amik kat kawan aku sebelum dy balik cuti ari tu..

INNOCENT MAN

Lagi...
Aku main game ni kat fb.. hehe.. tanam2 n ternak binatang..

Farmville 2



Kalau aku x on laptop plak, aku akan layan lagu yg ada dalam fon aku tu sampai la aku dh bosan dgr lagu dalam fon,xpn sampai aku tertido ke ape ke.. huhu..

Layan2
 
nk taw pe aku wat lagi??
hehe.. ni sebab semua benda dh wat.. n dh xda kerja lain..
kite Snap pic r.. simpan byk2 dalam album.. hehe..



Suka2

2 comments:

Syafiq Muhammad said...

ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #223
LINK TAGGING :
http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
link G.A :
http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

Nana Liena said...

hehe.. awak study mana? umur kita sebaya..21..